Over Levenskompas

Over Levenskompas:

Coaching & training
Levenskompas is in 2007 opgericht door Jeroen van der Sluis uit Lelystad. Al vele jaren geeft het begeleiden van mensen me veel voldoening. Daarnaast vind ik mijn eigen persoonlijke groei een boeiend pad, waar ik met een open geest in sta. In 2005 is het idee ontstaan om mij professioneel te gaan richten op het begeleiden van mensen. Vanaf dat moment ben ik begonnen met een intensief traject om dit vorm te geven.


Ontroerend jou te zien ont-wikkelen
Ik vind het elke keer weer prachtig om te zien hoeveel wijsheid er diep in een ieder verscholen ligt. Veel cliënten ontdekken een prachtige “zachte” en liefdevolle kant in zichzelf waar ze eigenlijk tot dan toe weinig contact mee konden krijgen. Na zo’n moment verandert vaak iemands gezichtsuitdrukking en valt er letterlijk een masker van iemands gezicht. De vreugde van de cliënt en het voorrecht om er op dat moment te mogen zijn als begeleider ontroert me en voelt als een mooi geschenk.


Nieuwe wegen
De wereld om je heen is voortdurend in beweging, relaties worden makkelijker verbroken, bedrijven reorganiseren steeds sneller en harder, er wordt wel eens gezegd: “de enige constante is verandering”. In de auto hebben we steeds meer het gemak van een navigatiesysteem dat ons de weg wijst, maar wat in jou wijst jou de weg? Ik vind mijn passie steeds meer in de begeleiding van individuen en groepen in hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Ben jij in contact met je interne kompas? Ik begeleid je graag op je speurtocht om je eigen kompas te ontdekken en te volgen!